logo

let’s make something together

Give us a call or drop by anytime, we endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.

Find us

PO Box 16122 Collins Street West
Victoria 8007 Australia

Email us

info@domain.com
example@domain.com

Phone support

Phone: + (066) 0760 0260
+ (057) 0760 0560

10 motive pentru care cursurile online EMC sunt alegerea ideală pentru dezvoltarea abilităților profesionale

Echipa noastră de traineri a transformat această perioadă plină de provocări într-un prilej de a transpune o mare parte dintre cursurile noastre în online. Și putem spune că acest proces a fost îndeplinit cu brio. Ca dovadă stau feedback-urile pozitive ale cursanților noștri, care ne-au determinat să continuăm trainingurile în varianta online.

Iată 10 motive pentru care trainingurile online EMC sunt alegerea ideală pentru dezvoltarea abilităților profesionale chiar și de la distanță:

1.Ai acces de oriunde, singurele lucruri de care ai nevoie sunt un laptop și conexiune la internet. Prin eliminarea barierelor geografice, orice persoană din orice parte a lumii, care își dorește să participe la cursurile noastre, ni se poate alătura.

2.Câștigi timpul pe care în cazul unui training în sala de curs l-ai petrece în deplasare.

3.Elimini toate cheltuielile extra, ceea ce îți permite să aloci bugetul exclusiv pentru instruire. Cheltuielile de transport, cazare, diurnă, masă, sală de conferințe etc. repezintă de multe ori un procent semnificativ din totalul costurilor pentru un training în sala de curs; în cazul trainingurilor online, toate acestea nu mai intră în calcul.

4.Ai parte de confort sporit. Te poți conecta de acasă sau din concediu și nu vei fi nevoit să porți masca de protecție pe durata orelor de curs.

5.Plătești pentru trainingul online cu 20-30% mai puțin decât ai achita pe un training în sala de curs. Deoarece costurile noastre aferente organizării sunt mai mici în cazul cursurilor online, am transpus acest avantaj în discount-uri pentru cursanți.

6.Vei avea parte de interactivitate sporită, pentru că în cadrul cursurilor online am integrat opțiuni de comunicare diverse, precum breakout rooms, whiteboard electronic, google forms, mentimeter.

7.În cazul în care faci parte din conducerea unei organizații sau a unei echipe, acest avantaj este pentru tine: participarea la cursurile online poate fi un factor important în motivarea membrilor echipei, în această perioadă care a adus scăderi ale comenzilor și ale business-urilor.

8.Poți folosi eficient timpul disponibil. Poate că unul dintre proiectele pe care le desfășurai este suspendat temporar sau poate că numărul de comenzi este mai mic în această perioadă. Poți folosi timpul pe care îl ai neocupat acum pentru acumularea de noi cunoștințe și abilități în domeniul tău de activitate.

9.Vei primi materialele de curs în format electronic, ceea ce permite stocarea și reviziurea acestora ori de câte ori va fi nevoie.

10.Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare prin mediul online, extrem de utile în această perioadă și în viitor.

Motivele prezentate anterior sunt concepute pe baza experienței acumulate de echipa noastră în ceea ce privește trainingurile online pe care le-am susținut deja și pe baza feedback-urilor venite din partea cursanților noștri. Acum, este rândul tău să analizezi cursurile pe care le susținem online – aici și să decizi care dintre ele este potrivit pentru tine și echipa ta.

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la: 0721 917 720 sau office@emctm.ro