logo

let’s make something together

Give us a call or drop by anytime, we endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.

Find us

PO Box 16122 Collins Street West
Victoria 8007 Australia

Email us

info@domain.com
example@domain.com

Phone support

Phone: + (066) 0760 0260
+ (057) 0760 0560

Cum susținem traininguri online interactive, atractive și eficiente?

Una din temerile oamenilor, atunci când vine vorba despre traininguri online, este lipsa interactivității sau, după cum spun aceștia: “Nu vrem ca cineva să prezinte doar un PowerPoint și să vorbească ore întregi rulând slide-urile și citind de pe pagină.” Iar noi suntem de acord, nu aceasta este modalitatea în care ar trebui organizat un curs online.

Noi, cei de la EMC – TRIGO am reorganizat și adaptat materialele astfel încât să se potrivească cu mediul online. Iată 5 dintre lucrurile pe care le facem pentru ca trainingurile noastre online să fie cât mai interactive, atractive și eficiente:

1️⃣ Folosim tableta grafică și Whiteboard-ul online (scriem și construim informația împreună cu participanții).

2️⃣ Utilizăm diferite aplicații interactive (Mentimeter / Jamboard / Google Forms etc.) care fac ca exercițiile să fie atractive și dinamice).

3️⃣ Folosim opțiuni precum “Breakout rooms” pentru a împărți participanții pe echipe și a îi determina să lucreze împreună.

4️⃣ Îi îndemnăm pe participanți să folosească camera web pe tot parcursul trainingului, astfel încât să creăm o cât mai bună conexiune cu oamenii din spatele ecranului.

5️⃣ Folosim simulări și studii de caz pentru a discuta situații concrete și practice. Generăm dezbateri constructive și implicăm fiecare participant (de aceea, pentru traininguri online, nu acceptăm grupuri mari de persoane).

Dacă și tu îți dorești un training cât mai interactiv în mediul online, te invităm să descoperi cursurile noastre openclick aici.

Urmărește-ne pe Facebook și LinkedIn pentru a fi la curent cu activitatea echipei noastre.