Constantin Pătășanu

Constantin Pătășanu – o persoană energică și pozitivă, mereu deschisă la idei noi.

Constantin este licențiat în inginerie și a absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara – licență în Industrial Robots.

Constantin este o persoană energică, pozitivă, foarte organizată, întotdeauna deschisă la idei noi. Experiența sa profesională constă în peste 12 ani în domeniul auto, pentru companii multinaționale și 12 ani de activitate în training și consultanță.

Pentru mai bine de 4 ani, a activat în cadrul companiei Takata Petri Steering Wheels, în poziția de Project Coordinator pentru General Motors, Ford și Mercedes. În 2009, a ocupat poziția de Continuous Improvement Manager în cadrul companiei Johnson Controls – în prezent Adient (în unitatea care produce structuri metalice pentru scaunele auto), unde în iunie 2014 a devenit Senior Continuous Improvement Manager pentru Europa.

Din 2007, Constantin a început să activeze ca Senior Trainer și consultant pentru EMC Consulting, unde în prezent oferă consultanță tehnică și traininguri pentru toți clienții EMC. Pe parcursul carierei sale, a lucrat cu peste 4000 de participanți la diferite sesiuni de training și consultanță și a oferit peste 7000 de ore de training și consultanță.

Printre certificările care îi atestă competențele se numără:

  • Certificat de IASSC ca Lean Six Sigma Black Belt, certificat ISO 9001:2015, IATF 16949:2016, VDA 6.3 Qualification for Process Auditor, auditor intern conform ISO 19011, Lean Manufacturing, Kepner Tregoe (KT), REFA, APIS – IQRM FMEA.
  • Certificat de CNFPA ca Trainer și Project Manager, de EANLP ca Master NLP, și de Human Synergistics în utilizarea instrumentelor de dezvoltare personală și de echipă (LSI, LI & GSI).