Ionela Mârzu

Ionela Mârzu – o persoană receptivă, care a înțeles de timpuriu importanța dezvoltării personale.

Ionela este absolventă a Facultății de Ingineria Produselor Agroalimentare, cu specializarea în Controlul si Expertiza Produselor Agroalimentare și deține o diploma de master în domeniu.

După finalizarea studiilor, perseverența ei caracteristică, împletită cu pasiunea pentru domeniul studiat, au determinat-o pe Ionela să participe la numeroase concursuri de inovare în domeniul ei de studiu.

În anul 2014, a câștigat o bursă de finanțare pentru stagiul de practică în cadrul uneia dintre cele mai mari companii producătoare de condimente din România. Tot în acest an, face parte din echipa de cercetare pentru înregistrarea unui produs funcțional la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

În 2005, dorința continuă de autodepășire a făcut-o pe Ionela să pășească spre un nou domeniu de activitate. Timp de doi ani, a activat în departamentul de Aprovizionare din cadrul unei companii IT.

În 2018, a urmat o nouă provocare. Spiritul ei întreprinzător precum și atenția la detalii i-au ghidat pașii către echipa noastră.