Mihail Mate

Mihail Mate – o persoana analitică, pasionată de sisteme și fluxuri, în special în zona de Supply Chain.

A pășit ca angajat în prima multinațională în anul 2001, în postura de coordonator de sourcing pentru o fabrică de textile, pentru ca în doar un an să devină Planning Manager. În 2006, Mihail a devenit Logistics Manager la prima sa companie din domeniul automotive, BOS în Arad.

Din 2007, a ocupat poziția de Supply Chain Manager pentru SCA Packaging Timișoara, pentru aproximativ 5 ani. Aici, Mihail a condus o implementare de SAP, a preluat îndatoririle de introducere de articole noi și de suport intern al departamentului de vânzări externe și a participat la implementarea unui sistem specific pentru fabricile de carton, CBS. A continuat apoi cu o poziție similară la TMD Friction în Caransebeș pentru un an, apoi la Frigoglass, în Timișoara, pentru doi ani.

Din 2007, Mihail a început să coopereze cu o companie de consultanță și training din Arad și a livrat traininguri de Supply Chain echipelor unor multinaționale, precum: Autoliv, Celestica, Mahle, Elcoteq, Frigoglass, Astra, Yazaki, Elektrokontakt, Mahle, Cummins, Hella, KSS, Systronics, Panduit.

Din 2016, Mihail s-a dedicat activității de training și consultanță și a început noua carieră prin a conduce un proiect de implementare de APO (modulul de planificare a producției) la TMD Friction, proiect ce s-a întins pe mai mult de jumătate de an.