Radu Homorogan

Radu Homorogan – o persoană foarte optimistă și deschisă, mereu pregătită pentru noi provocări

Pe baza experienței sale de 7 ani în industria auto în diferite companii (Key Safety Systems, Hella și Mahle), pe diferite poziții (SQA Team Leader sau SQE Global) și certificări, Radu acoperă domeniul calității (Core Tools, IATF 16949, ISO 19011, 8D Rezolvarea problemelor, VDA 6.3, VDA 6.5, CSR), cât și consultanța pe proiecte precum implementarea / îmbunătățirea sistemului de management al calității.

Certificările de auditor de proces VDA 6.3, IATF 16949, Core Tools și tehnici de rezolvare a problemelor i-au permis să participe cu succes la programele de dezvoltare pentru furnizorii din industria auto.

Certificările Internaționale obținute de la John Maxwell și ABNLP (The American Board of Neuro-Linguistic Programming) ca trainer & speaker & coach în Programare Neuro-Lingvistică, îi aduc lui Radu o componentă necesară a instruirii – transferul de cunoștințe către participanții la cursuri, un atu foarte important și în proiectele de consultanță.

Pe baza experienței și a certificărilor, Radu acoperă domeniul calității (Core Tools, IATF 16949, ISO 19011, 8D Problem Solving, VDA 6.3, VDA 6.5, CSR), dar și consultanta pe proiecte cum ar fi implementarea si îmbunătățirea sistemului de management al calității.

Licențiat în Economia Comertului, Turismului și a Serviciilor la Universitatea din Arad, Radu este o persoană foarte optimistă și deschisă, mereu pregătită pentru noi provocări.

La toate acestea se adaugă certificarea în dezvoltare personală, care îi creează oportunități de a aborda diferit aceleași provocări.