Radu Tritean

Radu Tritean – o persoană extrem de ambițioasă, orientată către performanță și excelență.

În timpul celor 10 ani în care a activat în industria automotive, Radu a lucrat în cadrul unor companii multinaționale renumite la nivel mondial: Continental, Key Safety Systems, Johnson Controls (Adient).

În timpul acesta, a fost interfața dintre client și fabrică pentru mari producători din industria auto, precum Volkswagen, Audi, Jaguar, a gestionat reclamații și a furnizat soluții pentru preîntâmpinarea și pentru evitarea reapariției problemelor reclamate. Validarea produselor/proceselor și îmbunătățirea acestora prin implementarea de soluții preventive sau corective este încă o sarcină importantă gestionată de Radu și care i-a adus consolidarea abilităților profesionale.

Printre dovezile care îi atestă competențele se numără certificările: auditor intern/extern VDA 6.3, auditor IATF 16949:2016, auditor ISO9001:2015, auditor certificat de PSA Groupe (Peugeot Citroen) pentru audituri NSA (New Supplier Assessment).

Radu a început colaborarea cu echipa noastră în 2017, iar ulterior a decis să devină consultant full-time și să se dedice cursurilor tehnice în cadrul EMC Consulting.