Ce spun colaboratorii noștri despre noi?

Am avut ocazia să particip la câteva cursuri organizate de EMC Consulting, atât față-n față cât și online.. Mi-a plăcut foarte mult faptul că toate aceste cursuri au fost interactive și că se pune foarte mult preț pe partea practică. Am reușit să-mi consolidez cunoștințele. Am învățat multe lucruri noi. Am apreciat pregătirea trainerilor. Față de alte cursuri la care am participat trainerii EMC au răspuns de fiecare dată la toate întrebările cursanților. Mediul de lucru/învățare a fost foarte plăcut, trainerii EMC pe care i-am cunoscut sunt foarte deschiși la discuții/întrebări/sugestii. Per total a fost o experiență foarte plăcută.

Am apreciat foarte mult faptul că:

  • trainerii EMC stăpânesc foarte bine informațiile/cunoștințele pe care le predau cursanților.
  • sunt deschiși la informațiile noi pe care le primesc de la cursanți
  • cursurile sunt interactive, atât față-n față cât și în online.

Ii recomand cu drag oricui vrea să își îmbunătățească cunoștințele și să se perfecționeze.

A fost o experiență frumoasă, benefică pentru dezvoltarea mea și sunt foarte bucuros că am reușit să particip. Trainingul în sine a fost bazat mai mult pe practică, bine organizat și captivant în același timp în special datorită abilităților trainerului, dar și cu influența grupului.

Anul trecut, 2020, când dificultățile pricinuite de pandemie au reprezentat o provocare pentru toate domeniile de activitate, am aflat despre o firmă din Timișoara, care acorda training și consultanță, dispusă la deplasări, dar care se putea adapta cu ușurință și la mediul on-line. EMC a reprezentat pentru mine o gură de aer și rezolvarea problemelor.

Am ajuns astfel să învăț de la oameni minunați, cu o pregătire excepțională și orientate către cursanți – atenți să explice cât mai clar, informația să fie înțeleasă și asimilată prin exemple și practică. Partea de consultanță a însemnat îndrumare și muncă de echipă (și în echipă), cu respectarea termenelor limită, dar fără a sări peste etape.

Mulțumesc EMC pentru experiența plăcută și pentru modul în care vă realizați meseria!

“ Plăcerea cu care îți faci meseria se reflectă în munca ta, rezultatul fiind un lucru bine făcut .“ – Aristotel

Eu și Flavius am vrea să îți mulțumim pentru acest training pe care l-am parcurs împreună!

Metoda de livrare fiind una interactivă ne-a ajutat să înțelegem mult mai bine standardul, modul în care trebuie abordată auditarea și să ne fixăm bazele teoretice ale IATF.

Am apreciat foarte mult disponibilitatea ta de a ne asculta și de a răspunde întrebărilor noastre și sperăm să ne mai întâlnim și la alte training-uri pentru că ne-a plăcut mult să lucrăm cu tine!

Cursul a fost unul interactiv, trainerul foarte bine pregătit, și mi-au plăcut în mod special exemplele practice.

După cum povesteam și în încheierea training-ului, la început am fost sceptică în ceea ce privește varianta online a acestui curs. Însă, spre surprinderea mea, a fost mult mai bine față de așteptări.

Credeam că îmi va fi greu să înțeleg informațiile și cunoștințele transmise, îmi era teamă de potențiale probleme tehnice, de faptul că interacțiunea va fi slabă.

Contrar așteptărilor, cursul a fost interactiv, informațiile transmise au fost clare și precise, iar exercițiile practice nu au lipsit.

Răbdarea și implicarea trainerului au contribuit enorm la finalizarea unui training minunat, zic eu, prin intermediul căruia mi-am putut dezvolta cunoștintele în materie de Quality Core Tools.

Aș recomanda cu mare căldură varianta online a oricarui training organizat de EMC pentru că, pe lângă libertatea de mișcare pe care o ai în timpul cursului, rezultatele acestuia sunt identice cu cele ale unui curs fizic, organizat într-o sală de conferințe. În fond, totul ține de dorința fiecăruia de a învăța și de a acumula noi cunoștințe, indiferent de metodă.

Acest curs a fost peste așteptări, mediul online nu a fost considerat niciodată de mine a fi atât de interactiv și pe înțeles. Am avut multe lucruri de învățat, auzind despre ele în trecut, dar nu în măsura în care ele au fost prezentate în acest curs. Este un mare avantaj participarea la un astfel de training, deoarece înțelegi mult mai bine logica “unor unelte”, de care te poți ajuta pentru a ușura munca ta fie individuală, fie de grup.

De asemenea, foarte avantajoase pentru mine au fost interacțiunile și exercițiile practice, ce ne-au ajutat să ințelegem mult mai bine ceea ce s-a dorit a se transmite.

Sper ca pe viitor să mai particip la astfel de cursuri, susținute de către voi, deoarece un inginer de calitate este un inginer pregătit de cei mai buni! 😊

Mi-a facut plăcere să particip la acest curs. A fost interesantă și benefică această variantă online 😊.

Pe lângă faptul că am întâlnit persoane de calitate, a fost foarte faină și interacțiunea de la distanță.

Cu privire la cursul de auditor IATF totul a fost neașteptat de bine, mai ales că este primul curs online la care am participat.

Avantaje:

  • Totul a fost clar și foate bine punctat de către Constantin și Florentina, fiind explicații pe înțelesul tuturor.
  • Exercițiile ajută mult la fixarea informatiilor prezentate anterior.
  • Ajută la cunoașterea altor persoane din alte zone de producție din automotive, dar și înveți lucruri noi din experiența lor.

Vă încurajez să o țineți tot așa mai ales că sunțeti o echipă tânară și cu un pachet de cunoștința vaste ce pot ajuta la dezvoltarea profesională a participanților la cursuri.

Felicitări pentru această sesiune online, a fost o adevărată plăcere să particip la acest curs. Multumesc foarte mult pentru șansa de a învăța informații noi de la voi. Sper să mai avem ocazia să ne întâlnim și la alte cursuri și nu doar online, ci și “face to face”

Am participat la trainingurile open online de „Practical Problem Solving” și „Internal auditor for quality management based on IATF 16949:2016” și pot spune doar că a fost EXTRAORDINAR!

În primul rând pentru faptul că cei de la EMC și-au adaptat trainingurile la formatul online și astfel am reușit și eu să particip chiar dacă locuiesc în Germania și, în al doilea rând pentru că trainingurile au avut multă informație condensată, dar au fost  antrenante și interactive, cu multe exerciții făcute în grupuri mici de participanți și cu multe exemple din vasta experiență practică a trainerilor, care m-au ajutat la înțelegerea mult mai ușoară a teoriei.

Chiar dacă la început am fost puțin sceptic în ceea ce privește formatul, și ca mine au fost mulți participanti, trainerii „ne-au prins” atât de mult încât n-am simțit cum a trecut timpul alocat cursului și chiar s-au cerut prelungiri ale programului de curs.

Mulțumesc și felicit trainerii EMC pentru oportunitatea oferită de a putea face cursuri online, pentru profesionalismul și dedicarea de care dau dovadă în trainuirea participanților și cu siguranță voi mai participa la astfel de cursuri.

Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru cursurile oferite de voi, vreau să zic că am acumulat foarte multe informații utile pe care abia aștept să le pun în practică în viitorul cel mai apropiat.

Sincer să fiu, nu mă așteptam ca varianta online să fie atat de OK și cred că acest rezultat este dat de faptul că este susținut de oameni cu o experianță foarte mare în spate. Abia aștept să ne întâlnim și la următoarele cursuri, care sper să fie și în varianta face to face.

Vă mulțumesc încă o dată pentru profesionalismul de care ați dat dovadă.

Din punctul meu de vedere (fiind destul de reticent inițial), am avut plăcuta surpriză de a observa că nu este aproape nici o diferență între un curs online și unul clasic. Felul în care am primit și am interacționat cu informația a fost cel puțin la fel de interesant ca în cazul unui curs clasic, iar asta se datorează în primul rând trainerilor.

Cu siguranta voi participa și în viitor cu drag.

Pentru mine a fost o experiență plăcută, de fiecare dată o întâlnire cu echipa EMC mă face să mă simt în largul meu.

A fost ceva nou pentru mine, am învățat lucruri noi și am interacționat (online) cu alte persoane pe care nu le cunoșteam, deși sincer să fiu, nu prea sunt adeptul online-ului. E ca la Formula 1: Până la urmă nu mașina cea mai rapidă câștigă, ci pilotul care conduce cel mai rapid!

Felicitari echipei de “piloți” pentru efort, idei și modul de transmitere a lucrurilor!

Din punctul meu de vedere, și varianta online pentru a ține un curs este foarte benifică pentru participanți.

În altă ordine de idei, pentru mine a fost ceva nou tot ceea ce s-a prezentat în ambele cursuri, lucruri care pe viitor o să-mi fie de folos în cariera de inginer, fiind la început de drum.

Mă bucur că am avut  ocazia să particip la un asemenea curs și sper ca pe viitor să mai pot avea oportunitatea de a colabora la diferite traininguri.

Despre traineri dacă ar trebui să dau o notă de la 5 la 10, eu aș da nota 10.

„Am avut norocul și șansa să-l cunoaștem pe Costi Pătășanu în cadrul unui training organizat de NESst România, în iunie 2016. Ne-a fermecat și captivat, pe lângă informațiile extrem de valoroase, bine structurate și rapid aplicabile pe care ni le-a transmis, felul lui entuziast, deschis și pozitiv. De atunci, rămânând alături de întreprinderea noastră socială în ipostaza unui consultant pro-bono, aduce o contribuție uriașă, susținând echipa managerială în reorganizarea și eficientizarea procesului de producție și regândirea proceselor interne, dând dovadă de multă empatie și implicare.”

„Felicitări! Trainingul susținut a fost unul dintre cele mai bune, din toate punctele de vedere. Costi este un trainer care pune mult suflet în ceea ce face.”

„Firma EMC Consulting este reprezentată de profesioniști cu experiență, indiferent dacă vorbim de cursuri softskills, consultanță sau traininguri tehnice și îi recomand ca fiind o echipă deschisă și spontană, care este orientată spre a satisface nevoile clienților.
Pot spune că pentru cursurile tehnice, Costi (Constantin Pătășanu) se evidențiază prin spiritul tânăr și dinamic, dar mai ales prin capacitatea de a înțelege foarte bine nevoile și problemele organizației, reușind astfel să livreze cursuri la un nivel înalt, conform așteptărilor noastre.”

„Întâlnirea cu EMC Consulting a fost una providențială pentru echipa noastră. Am descoperit că trainingurile tehnice pot fi „exciting”, că însușirea unor metode poate fi tratată ca o experiență profesională completă și inedită. În plus, echipa EMC Consulting ne-a înzestrat cu instrumente de lucru concrete și ne-a învățat cum să ne folosim de acestea în cele mai diverse contexte.
Flexibili, dedicați și smart, consultanții lor au devenit parte integrantă din echipa noastră. Apelăm la ei cu încredere ori de câte ori ne rătăcim pe căile tehnice ale business-ului nostru. Avem încredere că au o mulțime de indicii care să ne ducă pe drumul cel bun…”

„Am avut privilegiul de a colabora cu dl. Pătășanu (mai exact Costi, după cum îl cunoaștem cu toții) în postura de coleg, cât și în cea de client în decursul ultimilor 8 ani. Un om, un coleg și un profesionist de o valoare excepțională. Dorința sa de a se perfecționa mereu, pasiunea depusă în munca sa și baza solidă a cunoștințelor pe care le împărtășește celorlalți sunt primele lucruri care îmi vin în minte când mă gândesc la Costi. Un coleg care niciodată nu s-a dat deoparte când a fost nevoie de ajutorul său și pentru care rezolvarea oricărei provocări începe cu un zâmbet.”

„Costi este membru al programului nostru de mentorat pro-bono al NESsT. În rolul său de consultant și specialist Lean, Costi coordonează și supervizează una dintre întreprinderile sociale din portofoliul NESsT în procesul de structurare și eficienizare al producției cu scopul de a construi sustenabilitate pe termen lung. După doar 2 luni de mentorat, întreprinderea socială a făcut progrese semnificative spre a deveni o întreprindere cu standard de producție Lean.
Apreciem foarte mult programul de training adaptat și sesiunile de mentorat personalizat pe care Costi le desfășoară cu antreprenorii. Costi este suficient de flexibil ca trainer pentru a răspunde întrebărilor complexe ale începătorilor, dar și suficient de ferm pentru a superviza implementarea riguroasă a planurilor create. Suntem foarte bucuroși să îl avem ca partener.”

Partenerii noștri