Alin Mitroi

Diploma de Master in Sisteme Robotice cu Inteligenta Artificiala, Universitatea “Politehnica” Timisoara, Fac. Mecanica (2009-2011)

Diploma de Licenta in Mecatronica si Robotica, Universitatea “Politehnica” Timisoara, Fac. Mecanica (2005 – 2009)

Alin este o persoana foarte determinata cu o atitudine deschisa si o atentie deosebita fata de client.

Alin a inceput sa lucreze in sectorul Automotive cu 9 ani in urma, inca din timpul studiilor masterale. A pornit de jos, ocupand diverse pozitii in departamentele de calitate ale mai multor companii multinationale.

In 2013 a devenit Quality Manager la o companie germana mica ce activeaza in industria iluminatului, pastrand pozitia pentru un an si jumatate.

De atunci si pana in present lucreaza la Trigo Industry Services, unde a ocupat initial pozitia de Site Manager (coordonand 100+ persoane), apoi avand sa ocupe pozitia de Coordonator TREQ pe Romania, pozitie de pe care a efectuat diverse activitati de Consultanta in Management-ul Calitatii.

Pe parcursul carierei sale, Alin a jucat rolul de interfata cu clientul pentru client ca: Ford, Fiat, Osram, Philips, etc., ajutand la solutionarea reclamatiilor primite de la client si dezvoltarea planurilor de actiuni pentru diverse sisteme si nivele de escaladare.

De pe pozitia de Quality Manager acesta a fost responsabil de procesul de recertificare al companiei conform ISO 9001:2008 si pentru dezvoltarea Strategiei Procesului de Asigurare a Calitatii pentru un nou tip de bec cu LED.

Pe parcursul experientei sale de 9 ani a jucat un rol active in dezvoltarea APQP, PFC, PFMEA, Control Plan, SPC, MSA, PPAP, QRQC si Problem Solving (Metoda 8D, Fishbone Diagram, 5Why). De asemenea a efectuat audituri interne conform ISO/TS 16949:2009 conform Standardului de Auditare ISO 19011:2011, Audituri Interne 5S, cat si Layered Process Audit.

Pe parcusul perioadei petrecute in cadrul Trigo a desfasurat atat multiple activitati de CSL2 si CSL3 la cererea OEM, cat si activitati pentru iesirea din NBH.

Alin este certificate Six Sigma Green Belt si Auditor Intern ISO/TS 16949:2009.