Bogdan Balan

Absolvent Management, Facultatea de Marketing, Management si Informatica Arad, Absolvent REFA.

Bogdan este o persoana optimista, cu focus in imbunatatirea proceselor, cresterea capacitatii de productie, reducerea pierderilor prin acivitati de organizare a locului de munca, santiere de imbunatatire si activitati de determinare a timpului si balanasarea liniilor de productie.

Cu o experienta de peste 15 ani, Bogdan a activat in mai multe companii multinationale ca si Takata, Keysafety Systems, Everel si nenumarate activitati si proiecte de instruire si consultanta.

Bogdan are ca experienta cresterea performantelor de productie in procese ca asamblare de centuri de siguranta, airbag-uri, productie de cablaje, injectie, turnare, invelire in piele alaturi de celelate procese adiacente si conducerea multor proiecte de reducere de costuri si santiere de imbunatatire.

Bogdan este certificat: Sisteme de Lucru REFA si Managementul Datelor de Proces, Abilitati de Comunicare, Managementul Conflictelor, Coordonator Kaizen, Managementul Timpului, Leadership, QRQC, VSM, TPM, Kanban, 8D.

Bogdan s-a alaturat echipei EMC Consulting in Aprilie 2018 si este dedicat proiectelor tehnice de instruire si consultanta.

[/vc_row]