formatfactorydorian-laudacescu

Dorian Laudacescu

Dorian este o persoana sociabila, pozitiva si mereu deschis la idei noi. El incearca mereu sa puna accent pe dezvoltarea si gasirea de solutii pentru orice provocare, implicandu-se 101% in cadrul fiecarui proiect.

Povestea lui Dorian incepe în 2012, cand s-a alaturat Grupului Local al ONG-ului international, Board de European Students of Technology (BEST), ONG care ajunge in fiecare an, la aproximativ 1.000.000 de studenti tehnici.

Aici, a fost coordonatorul departamentului de Fundraising, precum si in managementul grupului local din Timisoara. Avand scopul de a dezvolta oamenii din jurul lui, Dorian a acceptat provocarile de a conduce proiecte complexe in cadrul organizatiei, unde a avut rezultate reale.

In 2015, a fost ales in cadrul programul Erasmus pentru tineri antreprenori, unde a petrecut aproximativ 4 luni in Viena, Austria, dezvoltand cu un antreprenor cu peste 20 de ani de experienta in consultanta si training, proiecte proprii, si a intrat in contact cu mediul de afaceri international.

Primii pași spre o carieră în training au fost, inca de cand a fost student. Inca de atunci pasiunea lui Dorian erau training-urile, astfel incat, a sustinut diferite training-uri in cadrul ONG-ului din care a facut parte (Project management, Strangere de fonduri, Feedback si motivare, Strategic planning), și, de asemenea, a sustinut un training la evenimentul național de training numit BEST Training Week în 2016.

La baza fiind inginer mecanic, combina abilitățile tehnice cu cele soft skill, avand rezultate din ce in ce mai bune cu fiecare training. Ca si experienta profesionala, Dorian a lucrat in cadrul unor companii multinationale ca trainer tehnic și, de asemenea, in cadrul departamentului de resurse umane, astfel încât a pastrat un echilibru intre domeniul tehnic si latura umana.

De la inceputul anului 2016, Dorian si-a inceput calatoria in echipa Essential, unde are parte de o formare profesionala continua oferita de unii dintre cei mai experimentati traineri de pe piata din vestul Romaniei. Si povestea continua …