Felix Garai

A fost numit in calitate de supraveghetor de productie in 1998 la Solectron, unde a avut mai multe locuri de munca in productie si logistica. In doar doi ani, el a incercat sa-si intensifice cariera si a mers sa lucreze in Ungaria pentru Flextronics si Sanofi ca Administrator Logistic.

Experienta pe care a acumulat-o timp de 5 ani de munca in strainatate i-a permis sa se intoarcă in tara, in calitate de Manager General, infiintand un startup pentru grupul Goerner Packaging.

Un an mai tarziu, el se alatura sectorului automotive ca Director de Logistica si achizitii pentru Yazaki si ulterior pentru Valeo. In 2013 a inceput sa lucreze in calitate de consultant in domeniul logisticii pentru Mahle, iar mai tarziu s-a angajat ca Business Excellence Manager in cadrul aceleiasi companii, oferind suport si indrumare in implementarea Lean pentru uzină.

Din experienta sa in logistica si Lean, si-a inceput propria companie in 2015, denumita  Quadrus Concept creand o platforma logistica cloud. Incepând cu anul 2016, el lucreaza ca freelancer dedicandu-si timpul activitatilor de instruire si consultanta pentru mai multe companii.

[/vc_row]