Florentina Sabau

Universitatea Politehnica din Timișoara, Facultatea de Chimie și Ingineria Mediului, absolventă a Facultății de Inginerie Biotehnică cu diplomă de master în Optimizarea Sistemelor de Inginerie Sanitară și Protecția Mediului în domeniul hidrotehnic.

Florentina este o persoană determinată cu o atitudine proactivă axată pe excelentă.

Cu mai mult de 8 ani în domeniul automotive, lucrând în diferite companii multinaționale, Florentina și-a dezvoltat și și-a îmbunătățit abilitățile în sistemele de management al calității, disciplinele de îmbunătățire continuă și domeniul protecției mediului.

Lucrând o perioadă că și Specialist Imbunătățire Continuă Black Belț , a implementat diverse proiecte îmbunătățind perfomanta proceselor în toate disciplinele majore LEAN: (Process Flow Mapping, VSM, 5S/Visual management, TPM, QCO-SMED, Standard Work, Process Problem Solving, Just În Time, Kaizen/Continuous Improvement), devenind și consultant intern pentru toate departamentele. A organizat și moderat workshopuri (VSM, 5S, SMED, TPM) în scopul atingerii targetelor de îmbunătățire.

Mai apoi, de a lungul carierei sale ca și Reprezentant al Sistemului de Management al calității a
contribuit la implementarea și dezvoltarea sistemelor de management a calității , experiență ei ducând la certificarea cu succes a companiilor pe noul standard IATF 16949.

Florentina este certificată ca auditor intern VDA 6.3, IATF 16949: 2016 conform ISO 19011: 2011, specialist în sisteme de management al energiei și auditor intern conform ISO 50001: 2011.

Ea este certificată de Renault Consulting France că Lean Six Sigma Green Belț, certificată de Lean Manufacturing și Kepner Tregoe și de CNFPA în calitate de Trainer și Project Manager.

În 2017 a devenit parte a echipei EMC Consulting ca trainer și consultant, unde în prezent livrează full time consultanță tehnică de specialitate pentru clienții EMC.

[/vc_row]