Ionela Marzu

IONELA MARZU

Absolventa a Facultatii de Ingineria Produselor Agroalimentare, cu specializarea in Controlul si Expertiza Produselor Agroalimentare, studii urmate de un masterat in domeniu.

Fire receptiva, intelege importanta dezvoltarii personale in care investeste de timpuriu. Perseverenta ei caracteristica impletita cu pasiunea pentru domeniul studiat au determinat-o pe Ionela sa participe la numeroase concursuri de inovare in domeniul ei de studiu.

In anul 2014 este castigatoarea unei burse de finantare pentru stagiul de practica in cadrul uneia dintre cele mai mari companii producatoare de condimente din Romania. Tot in acest an face parte din echipa de cercetare pentru inregistrarea unui produs functional la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Din dorinta de autodepasire, Ionela paseste curajoasa spre un nou domeniu de activitate in anul 2015. Lucreaza timp de 2 ani in departamentul de Aprovizionare din cadrul unei companii IT.

Spiritul ei organizatoric, intreprinzator, precum si atentia la detalii ii indreapta pasii catre o noua provocare. Din iunie 2018 ea devine membra a echipei EMC Consulting.

[/vc_row]