mihaimate

Mihail Mate

Mihail este o persoana analitica, pasionata de sisteme si fluxuri in special in zona de Supply Chain.

A intrat in prima multinationala in anul 2001 ca si coordonator de sourcing pentru o fabrica de textile, apoi a devenit Planning Manager in aproximativ un an. In 2006, Mihail a devenit Logistics Manager la prima sa companie din domeniul automotive, la BOS in Arad, apoi, din 2007, a continuat ca Supply Chain Manager pentru SCA Packaging Timisoara pentru aproximativ 5 ani. Aici, Mihail a condus o implementare de SAP, a preluat indatoririle de introducere de articole  noi si de suport intern al departamentului de vanzari externe si a participat la implementarea unui sistem specific pentru fabricile de carton, CBS. El a continuat apoi cu o pozitie similara la TMD Friction in Caransebes pentru un an, apoi la Frigoglass in Timisoara pentru doi ani.

Din 2007 Mihail a inceput sa coopereze cu o companie de consultanta si training din Arad si a livrat training-uri de Supply Chain echipelor unor multinationale ca Autoliv, Celestica, Mahle, Elcoteq, Frigoglass, Astra, Yazaki, Elektrokontakt, Mahle, Cummins, Hella, KSS, Systronics, Panduit, etc.

Din 2016 Mihail s-a dedicat activitatii de training si consultanta si a inceput noua cariera prin a conduce un proiect de implementare de APO (modulul de planificare a productiei) la TMD Friction, proiect ce s-a intins pe o durata mai mare de jumatate de an.