Cardboard Engineering / 2 Zile De Training Și Workshop

Cardboard Engineering sau Cardboard Modelling reprezintă cel mai bun tip de design Lean pentru cea mai rapidă lansare în producție a unui produs, integrarea/optimizarea unui post nou de lucru în fluxul de proces existent sau definirea încă din faza de început a unei noi linii de producție.

Jidoka Awareness

Jidoka este o tehnică de a proiecta echipamentele (mașinile) și de a oferi operatorilor informațiile necesare astfel încât să aibă capacitatea de a detecta apariția unei stări anormale de funcționare și de a opri automat munca.

Principiul este cunoscut și sub denumirea de “autonomatizare”, adică “automatizare cu inteligență umană” sau “mașini inteligente”.

Manufacturing Optimization Process

Procesul de optimizare a producției (Manufacturing Optimization Process, MOP) este o metodă practică de proiectare a Fluxului Lean, cu ajutorul modelelor de tip machetă (mock-up) 1:1, implementată într-un mediu industrial.

Acest proces structurat se aplică în producție, pentru operațiuni de manufacturare în cazul produselor noi, modificări majore de proiectare ale produselor existente, modificări semnificative ale volumelor sau relocarea, optimizarea și înlocuirea liniilor de producție existente.

5S și Management Vizual

Știați că nu puteți construi un sistem de producție performant fără 5S?

5S este numele unei metode care privește organizarea și eficientizarea locului de muncă. Acest curs, însoțit de workshop, este util și adaptat tuturor departamentelor și angajaților din cadrul unei organizații. Astfel, cu ajutorul cunoștințelor dobândite veți putea îmbunătăți livrarea la timp a produselor și serviciilor, însă rezultatele se vor vedea și în calitatea produselor.

Lean Manufacturing

Lean Manufacturing oferă răspunsul la întrebarea: Cum ați putea face mai mult, cu cât mai puțin – mai puțin efort uman, mai puține echipamente, timp și spațiu? Trainingul este destinat tuturor celor care vor să elimine pierderile din munca lor și, în același timp, să adauge valoare. Acest curs este util și adaptat tuturor departamentelor și angajaților din cadrul unei organizații.

Value Stream Mapping (VSM)

Value Stream Mapping (VSM) este o metodă care ne oferă o vedere de ansamblu asupra întregului lanț de fabricație și care ne arată clar cum ne putem îmbunătăți rapid sau cum putem avea o strategie de creștere pe termen lung.

Metoda Value Stream Mapping este una centrală a conceptului Lean, iar acest curs și workshop sunt destinate tuturor angajaților din producție, inginerie, logistică și planificare.

Single Minute Exchange of Die (SMED) Training and Workshop

Single Minute Exchange of Die (SMED) Training și Workshop este o metodă structurată, folosită pentru a reduce timpul de schimbare de model și se adresează în special angajaților din producție, inginerie și planificare a producției.

În urma acestui curs, veți ști cum să reduceți timpul de schimbare și veți crește disponibilitatea utilajului sau a mașinii de lucru.

Total Productive Maintenance (TPM)

Total Productive Maintenance (TPM) oferă soluția potrivită astfel încât să te poți baza pe echipamente atunci când ai nevoie, fără ca acestea să se oprească în mod neașteptat și neplanificat.

Total Productive Maintenance pune accentul pe prevenție și pe mentenanța autonomă, iar acest curs este potrivit în special pentru mentenanță, producție și inginerie, dar și pentru cei care lucrează în domeniul calității.