Freight Cost Optimization

Freight Cost Optimization vă ajută să optimizați un proces, adică să fiți capabili să “vedeți” pierderile și să înțelegeți cauza principală a acestora.

Cursul vă învață și cum să aveți capacitatea să propuneți soluții pe care, ulterior, să le implementați, să măsurați rezultatul și să preveniți reapariția problemelor.

Fiind unul dintre factorii cei mai importanți ai proceselor logistice, optimizarea costurilor de transport este un proces constant în toate companiile.

Production Planning

Production Planning este ideal dacă vreți să învățați să utilizați la maximum capacitatea de producție, într-un mod cât mai eficient.

Cursul Production Planning se adresează planificatorilor de producție, planificatorilor de materiale care fac și planificarea producției, precum și altor persoane interesate din departamentele logistică și producție.

Supply Chain

Supply Chain management nu înseamnă numai logistică și achiziții, Supply Chain-ul constă într-o rețea de parteneri care interacționează la fiecare nivel al organizațiilor lor”, spunea Douglas M. Lambert, director al Global Supply Chain Forum.

Modelele de Supply Chain vă pot crește performanța într-un mod sustenabil. Cursul se adresează coordonatorilor Supply Chain, planificatorilor de producție, planificatorilor de materiale, precum și supply-chain managerilor.

Logistic and Warehouse

„Linia dintre dezordine și ordine se află în logistică.” – Sun Tzu

Trainingul constă în shadowing pentru echipa de depozit, rapoarte și evaluări făcute împreună cu un expert în domeniu cu experiență de peste 20 de ani.