Quality Core Tools – 4-5 zile

“Calitatea nu e un act, este un obicei” – Aristotel

Automotive Industry Action Group (AIAG) a dezvoltat Core Tools pentru a putea fi folosit împreună cu IATF – 16949. Quality Core Tools reprezintă funcția pentru excelența calității în industria automotive. Ajută la îmbunătățirea calității, fiabilitatea și siguranța produselor/proceselor și veți spori satisfacția clientului.

New FMEA –AIAG & VDA FMEA implementation

Failure Mode and Effect Analysis (DFMEA / PFMEA) – 2-3 zile

For Monitoring & System Response
V-ați gândit vreodată cum se comportă produsul pe care îl livrați clientului final în condiții reale de utilizare pe durata de garanție a produsului? Și dacă sistemele instalate pe acesta sunt capabile sa reducă riscul apariției unui efect periculos în cazul defectării?

New FMEA –AIAG & VDA FMEA implementation

Failure Mode and Effect Analysis For Monitoring & System Response (FMEA-MSR) - 1 zi

Failure Mode and Effect Analysis (FMEA) este o unealtă de lucru care ne ajută să controlăm riscurile din design și proces. Cu alte cuvinte, să prevenim un defect, nu să îl corectăm ulterior.

Cursul Failure Mode and Effect Analysis este destinat tuturor celor care iau parte la un proces ce implică rezolvarea de probleme și managerilor sau specialiștilor implicați în întreg domeniul de activitate al unei companii.

Advanced Product Quality Planning (APQP) – 2 zile

“Calitatea înseamnă să faci lucrurile corect când nimeni nu se uită”, spunea Henry Ford, dar pentru a face acest lucru, calitatea trebuie planificată, iar Advanced Product Quality Planning (APQP) este unealta potrivită.

Cursul este destinate tuturor celor care iau parte la lansarea seriilor noi de produse și mai ales celor implicați în planificare, asigurarea calității și controlul proceselor.

Production Part Approval Process (PPAP) - 2 zile

Știți că specificațiile clientului au fost corect înțelese și procesul este capabil să fabrice produse de calitate atunci când ați obținut aprobarea clientului.

Production Part Approval Process (PPAP) reprezintă un proces care definește cerințe specifice pentru a obține aprobările necesare.

Cursul Production Part Approval Process este destinat tuturor angajaților care iau parte la lansarea proiectelor noi și mai ales celor implicați în planificare, asigurarea și controlul calității.

Control Plan (CP) - 1 zi

Pentru a fi cu adevărat protejați nu este suficient să cunoaștem riscurile din procesele noastre, ci să le și controlăm. Control Plan (CP) este o metodă simplă și eficientă care ne învață cum să facem ca acest lucru să se întâmple.

Cursul Control Plan este conceput pentru toți angajații care iau parte la lansarea proiectelor noi și mai ales celor implicați în planificarea, asigurarea calității și control.

Statistical Process Control (SPC) – 2-3 zile

“Fără date ești doar o persoană cu o opinie”, spunea Dr. Deming. Statistical Process Control (SPC) vă va ajuta să monitorizați, să controlați și să îmbunătățiți procesele, folosindu-vă de date și de metode statistice.

Statistical Process Control este aplicabil inginerilor, supervizorilor, managerilor și tuturor celor care folosesc, în activitatea lor, metodele statistice de control.

Measurement System Analysis (MSA) – 2-3 zile

Measurement System Analysis (MSA) vă ajută să țineți sub control și să îmbunătățiți un produs sau un proces, fără să îl măsurați, într-un mod simplu și eficient.

Cursul Measurement System Analysis este destinat în special celor implicați în planificarea, asigurarea și controlul calității produsului. Este extrem de util și persoanelor responsabile pentru îmbunătățirea continuă și practicanții Six Sigma.

Quality awareness – 1-2 zile

Aristotel a spus: „Calitatea nu este o acțiune, ci un obicei.”
Acest curs urmărește să ofere participanților cunoștințe și o înțelegere în profunzime a principiilor de management al calității, concepte cheie legate de impactul sistemului calității în munca de zi cu zi și înțelegerea abordării procesului de îmbunătățire a calității.