5S și Management Vizual – 1 zi

Știați că nu puteți construi un sistem de producție performant fără 5S?

5S este numele unei metode care privește organizarea și eficientizarea locului de muncă. Acest curs, însoțit de workshop, este util și adaptat tuturor departamentelor și angajaților din cadrul unei organizații. Astfel, cu ajutorul cunoștințelor dobândite veți putea îmbunătăți livrarea la timp a produselor și serviciilor, însă rezultatele se vor vedea și în calitatea produselor.

Lean Manufacturing awareness – 3 zile

Lean Manufacturing oferă răspunsul la întrebarea: Cum ați putea face mai mult, cu cât mai puțin – mai puțin efort uman, mai puține echipamente, timp și spațiu? Trainingul este destinat tuturor celor care vor să elimine pierderile din munca lor și, în același timp, să adauge valoare. Acest curs este util și adaptat tuturor departamentelor și angajaților din cadrul unei organizații.

VSM - Value Stream Mapping – 2 zile

Value Stream Mapping (VSM) este o metodă care ne oferă o vedere de ansamblu asupra întregului lanț de fabricație și care ne arată clar cum ne putem îmbunătăți rapid sau cum putem avea o strategie de creștere pe termen lung.

Metoda Value Stream Mapping este una centrală a conceptului Lean, iar acest curs și workshop sunt destinate tuturor angajaților din producție, inginerie, logistică și planificare.

SMED – Single Minute Exchange of Die – 2 zile

Single Minute Exchange of Die (SMED) Training și Workshop este o metodă structurată, folosită pentru a reduce timpul de schimbare de model și se adresează în special angajaților din producție, inginerie și planificare a producției.

În urma acestui curs, veți ști cum să reduceți timpul de schimbare și veți crește disponibilitatea utilajului sau a mașinii de lucru.

TPM - Total Productive Maintenance – 2 zile

Total Productive Maintenance (TPM) oferă soluția potrivită astfel încât să te poți baza pe echipamente atunci când ai nevoie, fără ca acestea să se oprească în mod neașteptat și neplanificat.

Total Productive Maintenance pune accentul pe prevenție și pe mentenanța autonomă, iar acest curs este potrivit în special pentru mentenanță, producție și inginerie, dar și pentru cei care lucrează în domeniul calității.