New FMEA – AIAG & VDA FMEA implementation, 1st edition /2019 – Training Online

4 – 5 februarie 2021

Ai observat că mulți oameni petrec mai mult timp pentru a corecta decât pentru a preveni un defect?

 

FMEA este o unealtă de lucru care ne ajută să controlăm riscurile din design și proces, iar cursul este destinate tuturor celor care iau partela un proces care implică controlul riscurilor, rezolvarea de probleme, dar și managerilor și specialiștilor implicați în întregul domeniu de activitate a companiei.

Internal Auditor for Quality Management System – Training Online

16 – 19 februarie 2021

„Fără un standard nu există nicio bază logică pentru a lua o decizie sau a lua măsuri”, a spus Joseph M. Juran.

IATF 16949:2016 (înlocuiește standardul ISO / TS 16949:2009) este un standard care stabilește cerințele pentru un Sistem de Management al Calității (QMS), în special pentru sectorul automotive.

Standardul IATF 16949 oferă îndrumări și instrumente companiilor și organizațiilor care doresc să se asigure că produsele lor respectă în mod consecvent cerințele clienților și că satisfacția clienților și calitatea sunt îmbunătățite în mod constant.

Practical Problem Solving – Training Online

4 – 5 martie 2021

Trainingul Practical Problem Solving te va ajuta să descoperi modalități noi de a rezolva cu ușurință problemele.

Problem Solving & Decision Making este un proces aplicabil fiecărei persoane (din orice nivel al organizației) care caută cauza adevărată a unei probleme, prin organizarea și analizarea informațiilor cheie, și se adresează în special celor care activează în arii precum: quality, engineering, production și logistics.

Advanced Product Quality Planning APQP training online

Advanced Product Quality Planning (APQP) – Training Online

18 – 19 martie 2021

“Calitatea înseamnă să faci lucrurile corect când nimeni nu se uită”, spunea Henry Ford. Dar pentru a face acest lucru, calitatea trebuie planificată, iar Advanced Product Quality Planning – APQP este unealta potrivită.

Project Management – Training Online

30 – 31 martie 2021

Doar 16% din proiectele desfășurate în lume sunt finalizate la timp, în buget, atingându-și scopul inițial, potrivit unui studiu realizat de Standish Group International.

Trainingul Project Management te pregătește pentru a fi între cei 16% care își finalizează proiectele la timp, în buget, cu atingerea scopului inițial, și este aplicabil managerilor, inginerilor, tehnicienilor, project managerilor și tuturor celor care coordonează sau sunt implicați în proiecte.

Înscriere la curs