Advanced Product Quality Planning (APQP) – Training Online

13-14 Iulie 2023

“Calitatea înseamnă să faci lucrurile corect când nimeni nu se uită”, spunea Henry Ford, dar pentru a face acest lucru, calitatea trebuie planificată, iar Advanced Product Quality Planning (APQP) este unealta potrivită.

Internal Auditor for Quality Management System – Training Online

18-21 Iulie 2023

„Fără un standard nu există nicio bază logică pentru a lua o decizie sau a lua măsuri”, a spus Joseph M. Juran.

IATF 16949:2016 (înlocuiește standardul ISO / TS 16949:2009) este un standard care stabilește cerințele pentru un Sistem de Management al Calității (QMS), în special pentru sectorul automotive.

Standardul IATF 16949 oferă îndrumări și instrumente companiilor și organizațiilor care doresc să se asigure că produsele lor respectă în mod consecvent cerințele clienților și că satisfacția clienților și calitatea sunt îmbunătățite în mod constant.

New FMEA –AIAG & VDA FMEA implementation

New FMEA AIAG & VDA FMEA
implementation, 1st edition /2019

27-28 Iulie 2023

FMEA este o unealtă de lucru care ne ajută să controlăm riscurile din design și proces, iar cursul este destinate tuturor celor care iau parte la un proces care implică controlul riscurilor, rezolvarea de probleme, dar și managerilor și specialiștilor implicați în întregul domeniu de activitate a companiei.

Quality Core Tools – Training Online

08-10 Martie 2023

Calitatea nu e un act, este un obicei” – Aristotel

Automotive Industry Action Group (AIAG) a dezvoltat Core Tools pentru a putea fi folosit împreună cu IATF – 16949. Quality Core Tools reprezintă uneltele pentru excelența calității în industria automotive.

Practical Problem Solving – Training Online

27-28 Martie 2023

Trainingul Practical Problem Solving vă va ajuta să descoperiți modalități noi de a rezolva cu ușurință problemele

Problem Solving & Decision Making este un proces aplicabil fiecărei persoane (din orice nivel al organizației ) care caută cauza adevărată a unei probleme, prin organizarea și analizarea informațiilor cheie, și se adresează în special celor care activează în arii precum: quality, engineering, production și logistics.

Înscriere la curs