Managing Projects and Risks

Training Project Management

Doar 16% din proiectele desfășurate în lume sunt finalizate la timp, în buget, atingându-și scopul inițial, potrivit unui studiu realizat de Standish Group International.

Trainingul Project Management vă pregătește pentru a fi între cei 16% care își finalizează proiectele la timp, în buget, cu atingerea scopului inițial, și este aplicabil managerilor, inginerilor, tehnicienilor, project managerilor și tuturor celor care coordonează sau sunt implicați în proiecte.

Microsoft Project

Provocarea principală a gestionării unui proiect este atingerea țintei și a obiectivelor acestuia, cu toate constrângerile clasice ale acestuia, care de obicei sunt scopul, calitatea, timpul și bugetul.

Trainingul Microsoft Project vă introduce în lumea organizării eficiente a activităților și a sarcinilor de serviciu. De la stabilirea creșterii resurselor, la atribuirea sarcinilor de serviciu, partajarea resurselor, sortarea informațiilor, stabilirea planului de proiect și lucrul cu mai multe proiecte, cursul Microsoft Project vă oferă informațiile necesare pentru o planificare de succes.

Risk Management

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să omiteți fix riscurile cele mai mari dintr-un proiect, cursul Risk Management vă va ajuta să cunoașteți câteva metode prin care să evitați astfel de situații.

Risk Management este aplicabil managerilor, inginerilor, tehnicienilor, project managerilor și tuturor celor care coordonează sau sunt implicați în proiecte. Cursul vă va ajuta să înțelegeți importanța analizării riscurilor.